Ampula Kunder Renies Se Flokeve

Stimulon rritjen e re te flokëve duke i bërë ato më të fortë, ndritshem dhe më te qëndrueshëm nga renia.

Ajo ushqen skalpin e kokës duke mbajtur floket dhe skalpin (lekuren) e kokës tuaj të shëndetshëm dhe të bukur.