Çaj i fares se zeze

CAJ BLACK SEED (FARE E ZEZE) ESHTE PERDORUR NGA POPUJ ME KULTURA TE NDRYSHME, NE TE GJITHE BOTEN SI KURE PER SHUME SEMUNDJE DHE GJITHASHTU PER PERMIRESIMIN E SHENDETIT NE PERGJITHESI.

DOBITE E CAJIT TE FARES SE ZEZE:

-Rrit imunitetitn dhe ndihmon ne kontrollin e reaksioneve alergjike.
-Ndihmon ne permiresimin e gjendjes shendetsore.
-Mban te shendetshme lekuren dhe floket.
-Ndihmon ne sherimin e bronkitit akut dhe kronik.
-Ka veti qetesuese dhe anti stres, etj.