Çaj Ginsengu

GINSEGU KA NJE HISTORI TE PASUR DHE ISHTE ME I VLEFSHEM SE ARI, SIPAS HISTORISE KINEZE
CAJI I GINSENGUT ESHTE I FAMSHEM PER VETITE E TIJ KURUESE SI DHE NDIHMON PER TI DHENE ORGANIZMIT FORCE DHE ENERGJI.

DOBITE E CAJIT TE GINSENGUT:

-NDIHMON NE KONTROLLIN E NIVELIT TE SHEQERIT TEK TE SEMURET ME DIABET.
-NDIHMON NE RRITJEN E REZISTENCES NDAJ INFEKSIONEVE VIRALE.
-NDIHMON NE PERMIRESIMIN E PERFORMANCES SE TRURIT DHE REZISTIMIT NDAJ STRESIT.
-NDIHMON NE ULJEN E RREZIKUT QE VJEN NGA KANCERI.
-NDIHMON NE PERMIRESIMIN E QARKULLIMIT TE GJAKUT DHE PARANDALIMIN E SEMUNDJEVE TE NDRYSHME.