Çaj Trendafili

CAJ TRENDAFILI BIMORE
Caj trendafili eshte caj bimore,freskues dhe i shijshem, i njohur per vetite e tij medicinale.
DOBITE E E CAJIT
-Ndihmon ne lehtesimin e dhimbjeve te fytit dhe te gripit.
-Ka veti te mira kundra infeksioneve.
-Ndihmon ne pastrimin e melcise dhe hapjen e bllokadave qe shkaktohen nga guret ne veshka.
-Ka veti kundra stresit dhe eshte relaksues