Caj Mentes

Efektiv gjatë ftohjes dhe gripit,
gjithashtu i dobishëm për procesin e
tretjes. Ndihmon në qetësimin e traktit
tretës, rikuperimin e energjisë trupore dhe mendore. Ndihmon në gjallërimin e mendjes etj...