Caj jeshil me mente dhe limon

Ndihmon kundër kolesterolit dhe
ndihmon të digjni më shumë kalori.
Mban peshën nën kontroll. Arterie të
shëndetëshme Mbron shëndetin e syve.
Lufton viruset, Lufton rënien e flokut.