Përzierje Cajrash per Diabet

Një çaj bimor i bëra nga kombinimi perfekt i bimëve që ndihmojnë në uljen e nivelit të sheqerit .
Bimet qe permbane:Kamomil,koper greke,sherebele,gjethe ulliri,kanelle dhe aloe vera.