Përzierje Cajrash per Gjakun

Një çaj bimor i bërë nga përzierje te përsosura e bimëve që ndihmon në ruajtjen e presionit të gjakut .
Bimet qe permbane:Gjethe ulliri,kerkede,lavender dhe Terminalia chebulaز