Shampo Horse + Ginseng

Nëse keni rënie floku; flokë me thinja; flokë të brishtë, të thatë, të hollë, pa shkëlqim; flokë që nuk rriten dhe që ndahen në mes; flokë të dëmtuar nga nxehtësia e piastrës apo tharëses së flokëve – është mjaft efikase larja e tyre me shampon terapeutike HORSE WITH GINSENG.
Shampoja terapeutike HORSE WITH GINSENG ka këto vlera për shëndetin e flokëve:

1. Parandalon dhe ndërpret rënien e flokëve.
2. Forcon rrënjët.
3. Eleminon zbokthin.
4. Redukton dhe parandalon thinjat.
5. Stimulon rritjen e flokut.
6. Parandalon dhe kuron ndarjen e majave të flokut.
7. I trash fibrat e flokut dhe u jep volum flokëve.
8. Është hidratues.
9. Thekson ngjyrën e flokëve dhe u jep shkëlqim.