Shampo e fares se zeze

SHAMPO E FARES SE ZEZE NJE MJET EFEKTIV PER TRAJTIMIN E FLOKEVE
Sasia 300 ml
Kjo shampo eshte formuluar ne menyren speciale nga esenca e fares se zeze per te gjitha llojet e flokeve por ne vecanti per floket e zinje.Ajo i ben floket te bukur,te bute dhe te fresket,me te trashe dhe me me shume volum.
Shampo esenciale e fares se zeze parandolon humbjen e flokeve,ruan tonet e kokes dhe forcon rrenjet e flokeve,stimulon rritjen e tyre.Rikthen shkelqimin flokeve ne vecanti flokeve te zinje,ruan shendetin e flokeve,ballancon flokun .Trajton sporiasin dhe problemet e tjera te lidhura me skalpin e kokes,largon zbokthin,e pershtatshme per floket e demtuar.
Kopania e prodhimit te shampos BEAUTY SKIN ju dhuron juve nje sapun me vajra esencial per fytyren dhurate i cili gjendet brenda ne kuti bashke me shampon.