Vaj gjarperi rigjenerues

VAJI I GJARPRI - RIGJENERUESI I FLOKËVE
Sasia 120 ml.
Vaji i gjarpërit:
Forcon, ushqen dhe zgjat flokët, parandalon majet e ndara dhe humbjen e flokëve.
Vaji snake parandalon humbjen e flokëve, Ka një formul trajtimi e cila aktivizon qelizat e flokëve tuaj duke i bër të gjalla dhe energjike.
Vaji Snake gjithashtu trash flokët tuaj duke i bër të fortë, të shëndetshëm dhe të gjalla.
Vaji i gjarpërit nuk ka efekte negative.
Dobitë:
- Mbron flokët nga zbokthi
– Forcon rrënjet e flokut,
- Ndihmon në forcimin e flokëve dhe shton ushqimin natyror në rrënjët e tyre
– Ushqen flokët,
– Mbron flokët nga rrezet e diellit,
– Zgjat flokët
– Shkëlqen flokët
Sugjerohet aplikimi në sasi të vogel në flokë duke e masazhuar me maje te gishtave prej kokës deri ne maje të flokëve.
Ky Produkt ka elementë të rëndësishëm të vajrave bimorë.
Përbërja:
Vaj ulliri
Vaj kastori
Vaj susami
Vaj dafine
Vaj sinapi
Vaj cyperus...
Përse quhet vaji i gjarpërit?
Quhet kështu sepse ka rezultate të garantuara dhe të shpejta dhe me përdorimin e këtij produkti rrezikojnë të zhduken 100% problemet e flokëve.
Mënyra shkencore e përdorimit:
Pasi meret një sasi e vogël nga vaji e aplikojmë mbi flokë të thatë duke masazhuar flokët nga rrënjët deri tek majat dhe skalpin e kokës me majat e gishtave.
Shkencërisht minimumi i kohës që duhet të mbahet vaji në flokë është 20 minuta dhe maksimumi i kohës 40 minuta brënda kësaj kohe duhet të lahen flokët me shampo.