Krem per Buze te thata

Formuluar posaçërisht për buzë te plasaritura dhe shumë të thata. Ka efekt ushqyes, lehtësues dhe qetësues.
Perdoret para se të aplikoni te kuq buzësh dhe gjithashtu mund te përdoret si zbutes