Ampula Per Fytyren kunder Akneve

Normalizon prodhimin e sebum-it.
Në mënyrë efektive zbut zonat e irrituara.
Ka efekt antiseptik tek puçrrat e fytyres.
Aplikimi: Lyhet fytra me nje ampule duke e shperndar ne menyre te barabarte ne te gjithe fytyren. Aplikohet me masazhe të lehta duke ferkuar fytyren derisa ampula të jete zhytur plotësisht.

Ruhet në një vend të freskët të thatë dhe larg nga rrezet e diellit.