Shampo Horse Tail

Shampo Phenomenal me Ekstrakte te Bishtit te Kalit
Horse Tail Shampoo
Shampo me ekstraktet e bimes se Bishtit te Kalit,
per forcimin e flokeve te dobet
Trajtim Special per Floket dhe Skalpin
Kujdes Intensiv nga Produkte Natyrale

Sasia: 400 ml

Formule Ekskluzive,Përmban përbërësit me te mirë, sidomos Aloe Vera.
Pastron dhe permison rrenjet e flokeve si dhe skalpin e kokes. Stimulon rritjen e flokeve dhe ndalon renien.
Aplikoni në mënyrë të barabartë mbi flokun tërësisht te lagur.
I përshtatshëm për të gjitha llojet e flokëve, për burrat dhe gratë