Ampula Per Fytyren ( Zbardhues )

Efikas për të gjitha llojet e lëkurës, sidomos për lëkurë me nxirje ose njolla.
Ajo zvogëlon paraqitjen e vendeve te lekures se plakur si dhe prodhon një tonifikim më të drejtë të lëkurës.
Pengon formimin e nxirjeve ose njollave te lëkurës.

I jep lëkurës tuaj një pamje rrezatuese te menjëhershëme dhe me elasticitet e lageshti normale.

Aplikimi: Lyhet fytra me nje ampule duke e shperndar ne menyre te barabarte ne te gjithe fytyren.
Aplikohet me masazhe të lehta duke ferkuar fytyren derisa ampula të jete zhytur plotësisht.

Ruhet në një vend të freskët të thatë dhe larg nga rrezet e diellit.