Orchid Krem Profesional Kunder Pucrave ( Acneve )

Orchid Anti-Acne Cream (Krem Orkid Kundër Puçrrave)

Ky krem përmban ekstrakte bimore efektive në eliminimin e plagëve të puçrrave dhe në kontrollin e të gjithë llojeve të puçrrave me efiçensë dhe shpejtësi.
Ky krem ndihmon në reduktimin e yndyrën së tepërt në lëkurë dhe, me trajtim të vazhdueshëm, e zhvesh atë çdo 3-4 ditë. Kjo i jep lëkurës së dëmtuar gjallëri e veprimtari të qëndrueshme dhe mban poret e lëkurës të hapura pa mbledhur yndyrë dhe papastërti.

Përdorimi

Pastroheni lëkurën me Orchid Facial Wash Gel (Xhel Orkid për larjen e fytyrës). Lyhuni me Orchid Anti-acne cream (Krem Orkid kundër puçrrave) një herë në ditë në mbrëmje dhe pastrojeni atë me Orchid Sulfur Mud Soap (Sapun Orkid me baltë squfuri) në mëngjes.