Orchid Xhel Kundër Rrudhave të Syve

Orchid Anti-Wrinkles Eye Gel With Vitamin E & A & B5 (Xhel sysh Orkid me vitaminë E, A dhe B5)


-Forcon dhe hidraton zonat delikate të syrit gjatë gjithë ditës.
-Depërton me butësi thellësinë shtatë shtresore të lëkurës.
-Ndihmon në reduktimin ënjtjeve dhe minimizon rrathët e errët të syve.
-Përthith tërësisht dhe ndihmon makiazhin e syve të zgjasë gjatë gjithë ditës.

Përdorimi

Me kujdes masazhohet lëkura e zonës së syrit me një sasi të vogël xheli në mëngjes dhe mbrëmje. Xheli mund të përdoret nën makiazh.


Përmbajtja

Vitaminë E, A, B5; ekstrakte kamomili dhe aloe vera; disodium EDTA; metil dhe propil, paraben-TEA , ujë i distiluar.

Kujdes:
Vetëm për përdorim të jashtëm. Shmangni kontaktin e drejtpërdrejtë me sytë. Ndaloni përdorimin n.q.s. ka irritime.