Xheli i bimës Aloe Vera - Sivera

ALOE VERA nje bime kurative shume e mire, e cila permban shume elemete si :

1- Vitamina
2- Metale
3- Aminoacide

E shume perberes te tjere qe jane te nevojshme per organizmin e njeriut.

Këtu dhe shumë vjet Xheli i bimës Aloe Vera Barbadensis Miller njihet si bimë e dobishme dhe si eliksir i çmuar bukurie. Që në Lashtësi përdorej për fuqizim, gjallëri dhe si një eliksir i rrallë bukurie.
Përbërës të çmuar bimor si vitaminat, enzimat dhe elementët gjurmues gjenden në Xhelin Aloe Vera Life Essence.