Shampo me Vaj Argani dhe Bajame

Shampo Phenomenal me ekstrakte nga Vaji i Arganit dhe i Bajames

Per Floket e thate dhe te Dobet,

Permban Kreatin, per forcimin e flokeve

I jep gjalleri, shkelqim, dhe forcon Floket.

Trajtim Special per Floket dhe Skalpin
Kujdes Intensiv nga Produkte Natyrale

Sasia: 400 ml