MUD MASK

Mud Mask ( maske balte) ndihmon ne pastrimin e lekures, hap poret, heq pikat e zeza dhe permireson cilesine e lekures. Perban balten e gjelber te famshme Tuniziane dhe esencen e trendafilit, qe i jep lekures nje pamje te fresket..