Shampo me Portokall

Shampo Phenomenal me ekstrakte Portokalli, Limoni,
Caji dhe Rozmarina

Per Floket e Yndyrshem

Trajtim Special per Floket dhe Skalpin
Kujdes Intensiv nga Produkte Natyrale

Sasia: 400 ml