Anti-acne cream

Touch Me! Anti-acne cream redukton dukshëm puçrat ne fytyre dhe plagët e lëkurës. Formula e saj zbardh dhe ushqen lekuren. Ekstrakti i kermillit ka dëshmuar se ka nje efekt special ne lekuren e njeriut, duke eliminuar qelizat e vdekura së bashku me rrudhat. Kjo gje mundeson edhe rigjenerimin e lëkurës.
Ky krem zhduk shenjat, shëron plagët ne menyre të shpejtë duke e lënë lëkurën tuaj pa shenja. Lëkura juaj bëhet e butë, e freskët dhe e ndritshme.

Përdorni rregullisht dy herë në ditë, në mëngjes dhe natën.