Caj Kanelle

Normalizon nivelin e sheqerit në
gjak. Ndihmon në përmisimin e
qarkullimit të gjakut Lehtëson shqetësimet
e stomakut Ndihmon në uljen e nivele të ulëta të kolesterolit të keq. Përmban minerale si
hekuri, Kalciumi dhe Mangani.