PASTE ME MISVAK

Përmban ekstrakte të misvakut. Pastë dhëmbësh për dhembe të ndjeshëm. Pastron dhembet nga kariesi. Përmban komponentë antibakteriale. Gjithashtu përmban edhe vitaminë B6. Kjo është një e vërtetë e pamohueshme se Misvak ka shumë përfitime të rëndësishme për shëndetin e dhëmbëve dhe të gojës. Ky produkt ka ruajtur besushmerin që nga e kaluara e saj e deri me tani. Kjo pastë dhembesh duke u përdorur rregullisht ndihmon për të eliminuar njollat që krijohen nga nikotina, çaj, kafe, siguron bardhesin e dhëmbëve, gjithashtu parandalon dëmtimin e dhëmbëve. Largon aromën e keqe nga goja