Orchid Krem Dite Per Lekure Te Yndyrshme

Day Cream with Sea Weeds ka nje perberje unike te bute e te pasur, e cila deporton ne lekure duke mos lene gjurme yndyrne pas perdorimit Formula me barishte deti perthith yndyrnen qe eshte prodhuar nga lekura dhe jep nje ndjesi rehatie dhe pastertie Kombinimi midis vitamines E dhe ekstrakteve te barishteve te detit e mban lekuren te bute, te lemuar dhe te reKy eshte nje krem profesional dhe origjinal i firmes Orchid i shoqeruar me pullen e siguriseKremi eshte i shoqeruar edhe me fleten e perdorimit

Produkte Të Ngjashme