Orchid Anti Stress - Krem Dite me vit AEC

Orchid Anti Stress Cream (Krem Orkid kundër stresit)

Për lëkurë të lodhur.

Me vitamina A, E dhe C.
Me efekt kundër rrudhave
Për lëkurë të pastër

50 ml

Orchid Anti Stress Cream është shumë efektiv në reduktimin e rrudhave të lëkurës në sajë të formulës së tij me vitaminë E, A dhe C. Ai siguron lëkurë me pamje më të re dhe më të shëndetshme. Vitamina C rikthen energjinë dhe freskinë e një lëkure të rigjallëruar.

Përdorimi

Orchid Anti Stress Cream është mjaft mirë i harmonizuar me lëkurën. Kështu ai mund të përdoret me të gjitha llojet e lëkurës si edhe me ato shumë të ndjeshme.
Lyhuni me Orchid Anti Stress Cream çdo ditë në fytyrë dhe qafë. Ai përbën një bazë ideale për makiazh.