Shampo me Vaj Ulliri

Shampo Phenomenal me ekstrakte nga Vaji i Ullirit

për të gjitha llojet e flokëve

Trajtim Special per Floket dhe Skalpin
Kujdes Intensiv nga Produkte Natyrale

Sasia: 400 ml