Orchid Krem Anti Solar SPF 60

Orchid Anti-Solair All Day Protection Cream (Krem Orkid ditor mbrojtës kundër diellit)

Spf 60

I bardhë

Për lëkurë të ndjeshme

50 ml


Orchid Anti-Solair All Day Protection Cream i formuluar me vitaminë E dhe me një spektër të gjerë mbrojtjeje nga rrezet e diellit e mbron lëkurën tuaj plotësisht gjatë ditës si dhe e hidraton atë duke i dhënë pamje më të re e më të shëndetshme.

Përdorimi

Lyhini pjesët e ekspozuara në diell bollshëm me Orchid Anti-Solair All Day Protection Cream. Përsëritni lyerjen pas intervaleve të gjatë të qëndrimit në diell ose pas larjes.