Orchid Krem mbrojtes dhe zbardhues SPF 30

Orchid Whitening Cream with Sun-rays Protection (Krem zbardhues Orkid me mbrojtje ndaj diellit)

Uva/uvb spf 30 plus

Formula e këtij kremi përmban vitaminë E dhe siguron një mbrojtje efikase të lëkurës suaj nga rrezet e diellit. Me përdorimin e tij lëkura juaj hidratohet dhe gjallërohet nga një mbulesë me pamje natyrale. Ky krem vepron me butësi dhe natyrshmëri me lëkurën tuaj për të kontrolluar pigmentin e errët duke mos e zbehur pamjen e lëkurës.

Përdorimi

Për rezultate më të mira përdoret dy herë në ditë. Përdorimi i vazhdueshëm i kremit e bën lëkurën të qëndrojë e çelët.