Hair Treatment Cream

Krem për flokët me Keratine dhe vaj Argani, është hidratuese ushqyese dhe zbutes shume i mire per flokët.I jep flokut shkelqim edhe ruan vitalitetin natyral te flokut tuaj.
I përshtatshem per të gjitha llojet e flokeve.