Orchid Breast Firming Cream

Orchid Breast firming Cream (Krem Orkid për forcimin e gjoksit)

Natyral 100 %

Orchid Breast firming Cream përmban substanca natyrale bimore efektive në rritjen e shtresave të yndyrës në gjoks pas përdorimit të tij për një periudhë kohore. Ai ndihmon në dhënien e gjoksit volum dhe bukuri.

Përdorimi

Lyhuni Orchid Breast firming Cream dy herë në ditë duke e fërkuar pjesën e lyer derisa kremi të thithet plotësisht nga lëkura.
Rekomandohet përdorimi i kremit për dy muaj rresht.


Përmbajtja

Vajra 20%, acide yndyrore të lira, lanolinë, kollagen???? (collagen), parfum, ujë, ekstrakte bimore.