Orchid Krem Zbardhues për Kofshë

Orchid Whitening Cream for Thighs (Krem Orkid Zbardhues për Kofshë)

Ph - Neutral


Orchid Whitening Cream for Thighs (Krem Orkid Zbardhues për Kofshë) dallohet për përbërjen e tij unike që përmban substanca aktive natyrale, të cilat depërtojnë në shtresat e lëkurës për të arritur melanocitet (qeliza pigmenti që prodhojnë melanin) për të ndaluar prodhimin prej tyre të melaninës (pigmenti i errët). Jo vetëm kaq, Orchid Whitening Cream for Thighs përmban ekstrakte bari që kthejnë, aktivizojnë dhe ndihmojnë tendosjen e lëkurës.

Përdorimi

Lyhuni me Orchid Whitening Cream for Thighs në zonat e dëshiruara dy herë në ditë duke e fërkuar vazhdimisht derisa kremi të thithet plotësisht nga lëkura.

Prodhuar nga TARABISHI cosmetics Industries nën liçensën e Dead Sea Minerals Salts Co.


Përmbajtja

Vajra 20 %, ekstrat qumështi, ujë trëndafili, acid laktik, konservues, parfum, ujë.

50 ml