Orchid Krem Tendoses dhe Konturues

Orchid Tightening and Contouring (Orkid tendosës dhe konturues)

Krem anti-stres për lëkurë të lodhur

Profesional

50 ml

Orchid Tightening and Contouring është pjesë e sistemit inovativ të kujdesjes anti-lëshim për lëkurën. Me një përdorim të rregullt ai kombinon efektet e menjëhershme me ato afatgjata për t’iu dhënë ju lëkurë dukshëm më të tendosur, më të konturuar dhe më të butë.
Kolagjeni luan një rol të rëndësishëm në strukturën dhe densitetin e lëkurës. Me kalimin e kohës kjo strukturë ndryshon duke e lënë lëkurën të ndihet më pak e qëndrueshme dhe më pas e dendur. Karakteristikat e fytyrës bëhen më të zbehta. Në sajë të formulës së tij me përbërje vitamine A dhe vitamine E Orchid Tightening and Contouring mbështet rigjenerimin e vetë lëkurës duke ju dhënë një pamje të çlodhur në mëngjes.

Përdorimi

Kremi Orchid Tightening and Contouring përdoret përditë çdo mëngjes. Me të lyhet e gjithë fytyra duke i kushtuar kujdes të veçantë pjesës së tëmthave, faqes, mjekrës dhe qafës.


Prodhuar nga TARABISHI cosmetics Industries nën liçensën e Dead Sea Minerals Salts Co.