Orchid Krem Anti Acne

Orchid Anti-Acne Cream (Krem Orkid Kundër Puçrrave)

Ky krem përmban ekstrakte bimore efektive në eliminimin e plagëve të puçrrave dhe në kontrollin e të gjithë llojeve të puçrrave me efiçensë dhe shpejtësi.
Ky krem ndihmon në reduktimin e yndyrën së tepërt në lëkurë dhe, me trajtim të vazhdueshëm, e zhvesh atë çdo 3-4 ditë. Kjo i jep lëkurës së dëmtuar gjallëri e veprimtari të qëndrueshme dhe mban poret e lëkurës të hapura pa mbledhur yndyrë dhe papastërti.

Përdorimi

Pastroheni lëkurën me Orchid Facial Wash Gel (Xhel Orkid për larjen e fytyrës). Lyhuni me Orchid Anti-acne cream (Krem Orkid kundër puçrrave) një herë në ditë në mbrëmje dhe pastrojeni atë me Orchid Sulfur Mud Soap (Sapun Orkid me baltë squfuri) në mëngjes.


Prodhuar nga TARABISHI cosmetics Industries nën liçensën e Dead Sea Minerals Salts Co.