SCAR SERUM

Scar Serum për eliminimin e shenjave dhe Plagëve
***************************************
Firma "Touch Me" krenohet me zbulimin e saj te ri duke persosur sekretet e formules se re me Kakao,per bukurine e lekures dhe te pamjes suaj.
Plagët mund të shkaktohen nga një shumëllojshmëri shkaqesh duke përfshirë operacione kirurgjikale, plagosje, djegie,puçrra të fytyrës, shenja (stretch marks) dhe pickimin e insekteve.
Scar Serum ka ne formulen e saj perberes dhe elemente shume te fuqishem dhe te efekshem per te reduktuar dhe eliminuar shenjat e plageve.
Çdo element apo perberes I formules se Scar Serum ka specifiken e tij per sa I perket efekteve dhe dobive.
• Cocoa Butter (Gjalpi I Kakaos) –Eshte nje hidratues mjaft I mire I cili mbron lekuren nga faktoret e jashtem te cilet jane te demshem,Cocoa Butter eshte I njohur per te zvogeluar dhe eliminuar shenjat dhe plaget.
• Vitamina E –Eshte nje antioksidant I fuqishem qe mbron lekuren, eshte e dobishme ne reduktimin e plageve.
• Shark Liver Oil (Vaj I melcise se peshkaqenit)-Deperton thelle ne shtresat e lekures duke permiresuar pamjen e saj,duke I dhene bukuri ,butesi dhe shkelqim,gjithashtu ndikon ne riparimin e defekteve te lekures te shkaktuara nga plage te ndryshme.


PERDORIMI: Vendoseni SCAR SERUM 3-4 here ne dite ne zonat apo vendet me probleme te fytyres apo te trupit tuaj duke I bere masazh derisa te perhapet mire ne lekure.