KARAMELE ME PROPOLIS

Produkte Natyrale sjell per ju Karamele Propolisi

1. Karamele Propolisi me xhenseng
Propolis për trajtimin e mungesës imunitetit dhe të ftohtë të përbashkët, grykët, sëmundjet e gojës antiseptik për sistemin e frymëmarrjes dhe kjo kombinohet me xhensengun, i cili është stimuluesi më I mirë bimor për shëndetin, si dhe dobësitë lidhur me plakjen, përtacinë dhe impotencën seksuale, dhe artritin

2. Karamele Propolisi me mjaltë dhe polen
Propolis për trajtimin e mungesës imunitetit dhe të ftohtë të përbashkët, grykët, sëmundjet e gojës antiseptik për sistemin e frymëmarrjes dhe kjo kombinohet me polenin, I cili ndihmon në fitimin e peshës, kequshqyerja, ankthi, stresi, simptoma të menopauzës, mungesa e ovulacionit për gratë dhe gjithashtu ndihmon në rritjen e spermatozoideve tek burrat

3. Karamele Propolisi me mjaltë dhe xhelatins mbretërore (qumësht blete)
Propolis për trajtimin e mungesës imunitetit dhe të ftohtë të përbashkët, grykët, sëmundjet e gojës antiseptik për sistemin e frymëmarrjes dhe kjo kombinohet me mjaltin, i cili ka veti të mahnitshme shëruese për shumë sëmundje të zakonshme, përveç xhelatinës mbretërore (qumështit të bletes), e cila është e dobishme në trajtimin e sterilitetit tek meshkujt, ka veti anti gripale dhe kunder të ftohtëtit të zakonshëm

4. Karamele Propolisi me eukalipt dhe mente
Propolis për trajtimin e mungesës imunitetit dhe të ftohtë të përbashkët, grykët, sëmundjet e gojës antiseptik për sistemin e frymëmarrjes dhe kjo kombinohet me eukalipt, I cili është i dobishëm për hundët, fytin dhe bronket

5. Karamele Propolisi me limon dhe mente
Propolis për trajtimin e mungesës imunitetit dhe të ftohtë të përbashkët, grykët, sëmundjet e gojës antiseptik për sistemin e frymëmarrjes dhe kjo kombinohet me limonin, I cili është i pasur me Vit C, e cila ndihmon në forcim të sistemit imunitar dhe lufton të ftohtëit dhe gripin krahas mentes që i jep një ndjenjë e freskie

6. Karamele Propolisi me farë të zezë dhe trumzë
Propolis për trajtimin e mungesës imunitetit dhe të ftohtë të përbashkët, grykët, sëmundjet e gojës antiseptik për sistemin e frymëmarrjes dhe kjo kombinohet me farën zezë, e cila është e dobishme për suportin e sistemit imunitar dhe plotëson bilancin ushqyese, rrit aktivitetin e qelizave të bardhë, Trumza përdoret për trajtimin e frymëmarrjes dhe problemeve të tilla si, astma, kollë, pezmatim i fytit dhe sinusit

7. Karamele Propolisi me xhenxhefil dhe kamomil
Propolis për trajtimin e mungesës imunitetit dhe të ftohtë të përbashkët, grykët, sëmundjet e gojës antiseptik për sistemin e frymëmarrjes dhe kjo kombinohet me xhenxhefil, i cili ndihmon në hapjen e oreksit, është i shijshëm dhe i dobishëm për sistemin e tretjes, trajtim për ulcerat dhe pastron zorrën e trashë. Kamomil është kundë dhimbjeve të barkut, dhimbjeve nervore të sistemit dhe stimulon tretjen

8. Karamele Propolisi për duhanpirësit
Shëndeti juaj ka nevojë për kujdes dhe mbrojtje. Ne ofrojmë këtë produkt për të siguruar shëndetin e gojës, fytit dhe laringut tuaj. Do t'ju japë një vetë-besim me një frymë të pastër, të shëndetshme dhe të freskëta me një mbrojtje afatgjatë

9. Karamele Propolisi për fëmijët
Shëndeti i fëmijëve ka nevojë për kujdes dhe mbrojtje. Ky produkt është bërë për kujdesin e fëmijëve për të siguruar shëndetin e ndjeshëm dhe të butë