Krem Struci per Sy

Krem Struci per Sy

Ky krem është mbuluesë i rrudhave dhe rivitalizues ku redukton linjat e deformuara, rrathët e zinj rreth syrit dhe largon lodhjen e syrit.
Mjekuesi i lëkurës, kremi i strucit për sy nuk ndihmon vetëm në largimin e rrathëve të zinj por përmban edhe pērbërës që e zbutin lëkurën dhe ia ndërrojnë formën duke e larguar lodhjen dhe linjat e formuara.
Kjo formulë e cila vjen nga kompania “Doctors Skin” është efektive me përbërës natyral të Vajit të Strucit të cilët e mbushin lëkurën me jetë, hidratojnë atë duke reduktuar shfaqjen e rrudhave dhe relaksuar lëkurën e lodhur.