Facial Milk Emulsion

Qumeshti per Fytyren me Kolagjen dhe Proteinen e Qumeshtit vjen tek ju nga Produkte Natyrale

Facial Milk Emulsion: Eshte nje locion zbardhues kompleks, i cili i mundeson hidratim lekures se dehidratuar.
Pas perdorimit do te keni nje lekure te Lemuar, te Bute dhe Elastike.
Masazhoni fytyren me locionin, Keshillohet te perdoret mengjes dhe mbremje