Shampo Orkid me ekstrakte Kamomili per Femije

Shampo Orkid me ekstrakte Kamomili

Permban ingredient aktiv te cilet pastrojne teresisht dhe bute flokun.

Ne rast kontakti ne sy nuk shkakton acarime ose djegje si pasoj e ekstraktit te kamomilit, i cili ruan shkelqimin natyral te flokut te femijes tuaj. Keshillohet te perdoret rregullisht. Kjo shampo normalizon PH

Permban Pro-Vitaminen B5 e cila deperton ne thellesine e flokut duke e forcuar ate dhe duke e bere me te shendetshem dhe shkelqyes
Kreatina mbron dhe forcon flokun

Elementet kryesore te kesaj shampoje jane: Pro-Vitamina B5, Kreatina, Ekstrakte Kamomili