Kremi i Nates Orchid me Kaviar

Nje prekje e bute nga ky krem ndikon ne menyre te shpejt te rigjenerimit te lekures dhe ne menyre inteligjente shenjestron vijat e lekures, rrudhat, pikat e moshes
Ne saj te pasurimit qe ka, kremi shkrin ne cast dhe deperton ne zemer te lekures duke pershpejtuar ne menyre intensive rigjenerimin e qelizave te lekures naten kur procesi eshte ne maksimumin e tij
Ju do te zgjoheni me nje pamje mahnitese dhe te re.

Perdorimi:
Kremi Orchid Tightening and Contouring përdoret çdo natë. Me të lyhet e gjithë fytyra duke i kushtuar kujdes të veçantë pjesës së tëmthave, faqes, mjekrës dhe qafës.