Serumi i Arte Orchid

I pasur me Vitamine B5 dhe Golden Micro-Reflectors (Grimca Ari), kjo formule speciale stimulon rilindjen e qelizave te reja te lekures
si dhe ndihmon ne permisimin e hidratimit te lekures
Pas perdorimit Lekura juaj do te ndihet me e fresket dhe rezatuese me nje shkelqim te shendetshem

Perdorimi:
cdo mengjes dhe mbremje, ne majat e gjishtave aplikoni disa pika nga serumi i arte dhe masazhoni fytyren tuaj me levizje
rrethore per perthithje me te mire