Peel off Mask me Ekstraktin e Kafese

Peel off Mask me Ekstraktin e Kafese
Vepron ne menyre natyrale per largimin e qelizave te vdekura te lekures
Pastron lekuren tuaj nga toksinat, papastertite si dhe substanca te tjera te demshme
Antioksidant i fuqishem energjitik
Zbardhues kompleks dhe pastrues i lekures ne thellesi