Pasta e Dhembeve Qymyrin e Bambuse

Pasta e Dhembeve Qymyrin e Bambuse
Super Zbardhues, Per nje frymëmarrje të pastër dhe të freskët, Perfekt per Heqjen e Njollave
Eshte e pasur me pluhurin e qymyrit te Bambuse, i cili ndihmon per nje frymemarrje te fresket, redukton shumimin e bakterieve, pluhuri i qymyrit thith toksinat, te cilat shkaktojne eren e keqe te gojes
Forcon dhembet dhe ju jep atyre bardhesi dhe shkelqim
Perdorimi: Perdoreni 2-3 here ne dite
nuk lejohet per femijet nen moshen 3 vjec