CLiNiCO Shampo Trupi Dermatologjike me Mineralet e Detit

Shampo Trupi Dermatologjike me Mineralet e Detit

Mbroni lëkurën tuaj nga Mikrobet
Formulë dermatologjike me një balancues pH
Pas përdorimit do të jeni më të Freskët dhe me Lëkurë të Butë
E Testuar dhe Aprovuar nga Dermatologët Gjerman
Eleminon 99.9% te mikrobeve

Përdorimi: Aplikoni shampon në duart tuaja dhe Masazhoni Trupin

Produkte Natyrale
Sepse Trupi juaj meriton të trajtohet në mënyrë të shëndetshme.