CLiNiCO Shampo Trupi Dermatologjike me Akull dhe Mente

Shampo Trupi Dermatologjike me Akull dhe Mente

Mbroni lëkurën tuaj nga Mikrobet
Formulë dermatologjike me një balancues pH
Pas perdorimit do te jeni me te Fresket dhe me Lekure te Bute
E Testuar dhe Aprovuar nga Dermatologet Gjerman
Eleminon 99.9% te mikrobeve

Perdorimi: Aplikoni shampon ne duart tuaja dhe Masazhoni Trupin

Produkte Natyrale
Sepse Trupi juaj meritoni te trajtohet ne menyre te shendeteshme.