Vaji PN Organik i Farave të Kungullit 125 ml

Përse duhet të përdorim Vajin PN të Farave të Kungullit???

Eshtë preparat 100% natyral, i cili ekstraktohet nga farat e kungullit sipas metodave teknike më të mira, ekstraktohet në gjendje të ftohtë për të ruajtur strukturën kimike dhe për të pasur efektshmëri maksimale në përdorimin e tij mjekësor.

Farat e kungullit përmbajnë acide të ngopura yndyrore të ngopura dhe jo të ngopura, si dhe substanca antioksidante.

Përdorimi i vajit të farave të kungullit:

1- Sipas kodit amerikan për medicinës bimore P.D.R., Vaji i farave të kungullit është një preparat i përgatitur për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm. Nga ana mjekësore është licencuar për përdorim në shumë vende evropiane.

2- Ai përdoret për mjekimin e prostatës së zmadhuar dhe shqetësimeve që ndjehen në urinim tek të moshuarit, gjithashtu mbron nga infeksionet e prostatës.

3- Përdoret për trajtimin e rasteve me parazitë të barkut (krimba).

4- Për reumatizëm, me përdorim të brendshëm dhe të jashtëm.

5- Përdoret për ulcerën e stomakut dhe acarimin e zorrëve.

Doza e rekomanduar:
Një lugë e vogël në mëngjes dhe në mbrëmje për të rriturit dhe gjysma e saj për të vegjlit.

Efektet anësore:
Nuk njihen efekte anësore apo të dëmshme nga përdorimi i këtij vaji.

Të mbahet larg përdorimit nga ana e fëmijëve.

Jeni Te Mirepritur!

Sepse Trupi Juaj Meritoni Te Trajtohet Ne Menyre Te Shendeteshme.

Për Informacione Më Të Zgjeruara Në Lidhje Me Problemet Tuaja Shëndetësore Dhe Per Produktet Tona Mund Te Na Shkruani Ne Whatsapp&Viber Ose Ne Inbox

Cel: 0035567 28 12 607