PN Vaji Organik të Safronit 30 ml

Dobite e Mrekullueshme te PN Vajit Organik të Safronit.

Vaji i Safronit nga PN është një vaj natyral që nxirret dhe shtrydhet me metodën e ftohjes

Dobitë dhe përdorimet:

Safroni përfshihet në prodhimin e atyre produkteve moderne që përdoren për largimin e krimbave të zorrëve dhe si ilaç qetësues për rastet që kanë të bëjnë me nervat dhe frymëmarrjen. Gjithashtu përfshihet tek medikamantet që shërbejnë për stimulimin e sekretimit urinar dhe tek medikamantet që përdoren për organin e frymëmarrjes dhe qetësimin e kollës.

Vaji i Safronin përdoret për rastet e mëposhtme:

1- Vepron për forcimin e sistemit qendror nervor.

2- Mjekon sëmundjet e organit tretës, lehtëson nxjerrjen e gazrave dhe në të njëjtën kohë ndalon oreksin duke ndihmuar në mbajtjen e dietës dhe për uljen e peshës. Gjithashtu përdoret për qetësimin e dhembjeve të stomakut dhe për lagimin e krimbave të zorrëve.

3- Përdoret në shumë medikamente qetësuese në rastet e semundjeve nervore dhe psiqike,duke zbutur efektet anesore te tyre.

4- Heq frikerat per prishjen e temperamentit, stresin dhe sëmundjet psiqike, vesveset dhe frikërat. Shërben për lehtësimin e gjumit dhe si qetësues.

5- Safroni jep energji dhe rrit forcën seksuale, forcon shqisat si: dëgjimin, prekjen, nuhatjen dhe shikimin etj.

6- Vaji është i dobishëm për mjekimin e sëmundjeve të kancerit, sepse efektet e tij ia kalojnë efekteve të vajit të Turmikut (Safronit të Indisë) dhe rozmarinës.

7- Ndihmon në nxjerrjen e djersës dhe për uljen e temperaturës.

8- Ndihmon për lehtësimin e dhembjeve të mestruacineve tek gratë dhe ndihmon për fillimin e tyre duke përdorur dy lugë nga dy deri tri herë çdo ditë para fillimit të mestruacioneve me dy ose tri ditë ose kur fillojnë dhembjet e mestruacioneve.

9- Parandalon rrahjet e shpejta të zemrës dhe e aktivizon atë. Vaji i Safronit përdoret për sëmundjet e aritmisë.

10- Vaji i Safronit është i dobishëm për mjekimin e lëkurës së thatë duke i dhënë asaj butësinë e duhur. Gjithashtu mund të përzihet me vajin e zenxhebilit për të përmirësua efektin dhe rrezultatet.

11- Mjekimin e acarimit të organit të frymëmarrjes, acarimin e laringut. Mjekon dhe qetëson kollën, kollën e thatë dhe ftohjet.


Përbërësit: përmbën dy lënde Lakobinën dhe Betakarotinën (elemente mbrojtëse dhe medikamente kundër kancereve) dhe gjithashtu përmban lëndën e rosinës (një lëndë që forcon nervat dhe që shërben si stimulant që lehtëson mestruacionet tek gratë).


Përdorimi: Një lugë caji, tre herë çdo ditë, para buke.

Nuk këshillohet që të përdoret nga gratë shtatzëna.

Ruhet në temperaturën 15 c dhe duhet mbajtur larg fëmijëve.

Jeni Te Mirepritur!

Sepse Trupi Juaj Meritoni Te Trajtohet Ne Menyre Te Shendeteshme.

Për Informacione Më Të Zgjeruara Në Lidhje Me Problemet Tuaja Shëndetësore Dhe Per Produktet Tona Mund Te Na Shkruani Ne Whatsapp&Viber Ose Ne Inbox

Cel: 00355 67 28 12 607