Vaji PN Organik i Bajames se Embel 30 ml

Zbuloni Dobite dhe Permbajtjen e Vecante te Vajit PN Organik te Bajames se Embel

• Vaj i bajames së ëmbël është i dobishëm për përkujdesjen e përgjithme ndaj lëkurës për shkak se ai përmban vitamina dhe acide esenciale të ngopura.

Përmbajtja:
• Acide yndyroze ku ndër më të rëndëishmet është acidi oleik, linoleik, lëndë xhelatine dhe proteina.
• Lëndë sheqeri dhe kripëra metali Mg, A, K, P, Ca.
• Vitamina A, B, E.


Vetem per Përdorim te jashtëm:

01- Për përkujdesin ndaj flokëve: Shërben si një ushqyes i përgjithshëm për flokët e dobët.

02- Për zbokthin, për plagët e skalpit të kokës dhe thyrjen e flokëve.

03- Zbut lëkurën, sidmoos në rast djegjesh.

04- Qetëson kruajtjet në disa sëmundje të lëkurës dhe ekzemën.

05- Ndihmon për qetësimin e dhembjeve të veshit të mesëm dhe rigjeneron mbulesën e daulles së veshit.

06- Përdoret për mjekimin e lungave të thata.
Acidi linoleik që bën pjesë në grupin e Omega 6 të acideve esenciale të yndyrshme:

07- Për majasëllin: Përzihet vaji i bajames së ëmbël me një vezë dhe vendoset mbi majasëll.

08- E.F.A janë acide yndyroze të domozdoshme për shëndetin e njeriut dhe trupi vetë nuk është në gjendje që t’i prodhojë ato dhe në disa raste të tjera ato quhen vitamina F ose Polyunsaturated. Këto acide gjenden me një përqëndrim të madh në tru dhe ndihmojnë transportin e rrymës nervore. Ato janë mëse të domozdoshme për rritjen, zhvillimin dhe përmbushjen e funksionit të trurit. Mungesa e këtyre acideve mund të çojë drejt dobësimit të forcës për të mësuar dhe për të rikthyer informacionet. Çdo qelizë e gjallë në trup ka nevojë për to ashtu siç i përdor trupi në formimin e prostaglandineve.

09- Ky acid përbahet nga dy grupe Linolich alpha+Linoleic-Omega6 që gjenden zakonisht në vajrat bimorë dhe Eicosa Pentaenoic + Linolenic Omega6, ndërkohë që këto acide gjenden në vajin e peshkut dhe vajin e farave të lirit.

10- Kripërat që gjenden në të janë të rëndësishme dhe dihet rroli i secilës prej tyre. Gjithashtu lëndët xhelatine ndihmojnë në rregullimin e niveleve të glukozës në gjak dhe në uljen e kolesterolit të gjakut dhe në largimin e helmeve.

11- Vitamina E:
Shërben si antioksidant dhe është mjaft e rëndësishme për mbrojten nga kanceri, sëmundjet e zemrës dhe enët e gjakut dhe përmirëson qarkullimin e gjakut. Gjithashtu është mëse e domozdoshme për rigjenerimin e indeve dhe është e dobishme për mjekimin e P.M.S dhe sëmndjen e osteitis fibrosa cystica.
Ajo aktivizon mpiksjen natyrale të gjakut dhe acarimin, si dhe pakëson shenjat e plagëve dhe ul presinon arterial, ndihmon në mbrojtjen kundër kataraktit, përmirëson akltivitetin sportiv dhe zbut kontraktimet e muskujve të gjurit.

Ajo ruan shendetin e nervave dhe muskujve, forcon muret e kapilarëve dhe mbron nga anemia.
Gjithashtu ajo shërben si antioksidant duke parandaluar prishjen e qelizave nëpërmjet pengimit të proçesit të oksidimit të yndyrës dhe formimin të radikaleve të lira.

Ajo mbron gjithashtu vitaminat e tjera që shkrihen në yndyrë dhe nga prishja e tyre përmjes ndikimit të oksigjenit, vonon plakjen dhe ndalon formimin e njollat e plakjes në lëkurë ndonjëherë. Gjithashtu mungesa e kësaj vitamine mund të çojë drejt shterpësisë tek burrat dhe gratë dhe të shkaktojë destabilizim në mestruacione dhe dobësim nervor dhe muskulor në moshën e RBC. Ulja e nivelit të vitaminës E mendohet se ka lidhje me kancerin e zorrëve dhe të stomakut.

Ka një lidhje mes shtimit të sëmundjeve të zemrës dhe shtimit të rasteve të mungesës së vitaminës E në ushqim.
Dobitë e saj: shërben si ushqyes, aktivizuese e nervave dhe pastruese e zorrëve.

Doza:
Përdoret vetëm për përdorim të jashtëm mbi lëkurë ose flokë një herë në ditë.

Efektet anësore:
Nuk njihen efekte anësore apo të dëmshme nga përdorimi i këtij vaji.

Të mbahet larg përdorimit nga ana e fëmijëve.

Jeni Te Mirepritur!

Sepse Trupi Juaj Meritoni Te Trajtohet Ne Menyre Te Shendeteshme.

Për Informacione Më Të Zgjeruara Në Lidhje Me Problemet Tuaja Shëndetësore Dhe Per Produktet Tona Mund Te Na Shkruani Ne Whatsapp&Viber Ose Ne Inbox

Cel: 00355 67 28 12 607