Kena floku Royal

Ç'është është kënaja (henna)? Cilat janë përfitimet e saj?

Royal Henna nga Produkte Natyrale

Kënaja është një bimë që përdoret si ngjyrues i natyral për flokët.

Nga gjethet dhe degët e saj të thata përftohet një pluhur i gjelbër që përdoret për të ngjyrosur pëlhura, flokë, vetulla dhe bërë tatuazhe në trup.

Kënaja është një alternativë natyrale, ekologjike dhe e shëndetëshme për ngjyrosjen e flokëve.

Kjo mënyrë përdoret gjerësisht që nga kohët e lashta sidomos në Afrikë dhe Indi.

Kënaja natyrale dhe e pa përpunuar ka një ndikim pozitiv tek flokët duke përmirësuar cilësinë e tij, larguar yndyrën e tepërt si dhe forcon dhe përmirëson flokët e dëmtuar.

Gjithashtu kuron skalpin e kokës nga zbokthi, yndyra dhe acarimi.

Rezultati i kënasë natyrore janë flokët e shëndetshëm dhe plot shkëlqim.

6 ngjyra natyrale.