Shampo me Aloe Vera dhe Hither

Shampo Phenomenal me Ekstrakte te Aloevera & Hither
Lufton dhe Largon Zbokthin
Trajtim Special per Floket dhe Skalpin
Kujdes Intensiv nga Produkte Natyrale

Sasia: 400 ml
Shampoja me Aloe Vera: ju ndihmon në furnizimin me ushqyes të nevojshëm për flokë dhe një skalp koke të shëndetshme.

Përdorimi: Aplikoni një masë shampoje tek flokët tuaja të lagura dhe shkumojini. Shpëlajini dhe thajini me peshqir.